Locherber Milano

LOCHERBER MILANO: НАСЛЕДСТВО И ВИЗИЯ 

През 1970 година в Милано, Серджио Берлокер основава компанията Cosval Group, която простира корените си в Швейцария, държава с водеща позиция в света на козметиката и в Италия - люлката на изкуството и дизайна.Вървейки по стъпките на баща си, през 1980 година, Карло Берлокер наследява занаята и в следващите тридесет години постига изключителен успех, както в Италия, така и на световни пазари като Северна Европа, Близкия Изток и ОАЕ.

През 2010 година, семейство Берлокер създават LOCHERBER MILANO: короната на луксозните нишови парфюми и аромати за дома. Визията на Locheber Milano е да върне нещо, което лесно се губи в днешната ера на масово производство - чувството за лично отношение. За да докаже това, цялата продуктова гама на марката се уповава на 100% италианско производство, базирано на традиции, занаятчийство и майсторство.

„Двигателят на работата ми е страстта към красотата, нещо рядко, което може да се оцени само чрез смирение пред културното наследство. Повече от тридесет години съм се стремил ентусиазирано да открия уникални и незаменими съставки и обичам да следя ръцете на занаятчията, докато оформя с часове някой от нашите стъклени и дървени контейнери в търсене на перфектната форма. Работя, за да се уверя, че всеки един от нашите продукти преживява своя собствена отличителна магия." - Карло Берлокер, главен изпълнителен директор на „Cosval Group.“

Locherber Milano
марки
Подреди по